Skip to main content

Torii Acupuncture Vaals

Torii Acupuncture Vaals

All experience is an arch wherethrough gleams that untravelled world whose margin fades for ever and for ever when I move.

Alfred Lord Tennyson

Privacybeleid

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Torii-Acupuncture kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
van de diensten van Torii-Acupuncture, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een e-mail aan Torii-Acupuncture verstrekt. Torii-Acupuncture kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM Torii-Acupuncture GEGEVENS NODIG HEEFT

Torii-Acupuncture verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u per e-mail te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Torii-Acupuncture uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG Torii-Acupuncture GEGEVENS BEWAART

Torii-Acupuncture bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Torii-Acupuncture verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Torii-Acupuncture worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Torii-Acupuncture gebruikt deze informatie om de werking van de website
te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Torii-Acupuncture maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de website-pagina's van Torii-Acupuncture bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Torii-Acupuncture te kunnen verstrekken.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Torii-Acupuncture heeft hier geen invloed op.
Torii-Acupuncture heeft Google geen toestemming gegeven om via Torii-Acupuncture verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Torii-Acupuncture zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Torii-Acupuncture neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Torii-Acupuncture maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan contact met Torii-Acupuncture op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.Torii-Acupuncture.nl is een website van Torii-Acupuncture.

Torii-Acupuncture is als volgt te bereiken:
Postadres: Maastrichterlaan 14, 6291 ES Vaals
Vestigingsadres: Maastrichterlaan 14, 6291 ES Vaals
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 59550015
Telefoon: 06-57592917
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Torii Acupuncture. All rights reserved. Powered by site42